Weekly special
The Swedish traditional cuisine has been served in this house since the times of Tore Wretman and Werner Vögeli.
The Swedish traditional cuisine has been served in this house since the times of Tore Wretman and Werner Vögeli.
MondaySeared Salmon with White Wine Sauce, Shrimps, Green Peas & Potato Purée | 235 SEK |
TuesdaySeared Brined Brisket with Horseradish Sauce, Root Vegetables & Potato Purée | 235 SEK |
WednesdayPan Fried Baltic Herring with Browned Butter, Lingonberries & Potato Purée | 235 SEK |
ThursdayVeal Schnitzel with Green Peas, Caper Butter, Veal Jus & Roasted Potatos | 235 SEK |
FridayPike Percy Quenelles in Crayfish Sauce with Fennel & Potatos | 235 SEK |
Vår webbplats använder cookies för att kunna ge dig bästa möjliga användarupplevelse och service. Genom att klicka ned denna banner eller att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies och godkänner vår integritetspolicy. För mer information, läs vår Integritetspolicy | Cookie Policy