Veckans husman

Sedan Tore Wretman och Werner Vögelis tid serveras det alltid svensk husmanskost i huset.

V 20

Måndag

Krämig fisk- & skaldjursgryta med fänkål, dill & kokt potatis

eller

Lammfärsbiff med örtsås, sockerstekt kål & potatispuré

235
Tisdag

Smörstekt uer med tomat & saffransrisotto

eller

Timjanstekt ankbröst med apelsinsmörsås, jordärtskocka & potatisstomp

235
Onsdag

Stekt torsk med ärtor, skarpsås & dillkokt potatis

eller

Blodpudding med stekt fläsk, äpple, lök & rårörda lingon

235
Torsdag

Laxpudding med pepparrot, räkor & skirat smör

eller

Hjortwallenbergare med ärtor, brynt smör, lingon & potatispuré

235
Fredag

Halstrad regnbågslax med hollandaisesås, bönsallad & kokt potatis

eller

Bouef Bourguignon med rökt sidfläsk, champinjoner & potatispuré

235