Veckans husman
Sedan Tore Wretman och Werner Vögelis tid serveras det alltid svensk husmanskost i huset.
V 17
MåndagFänkålsbakad regnbågslax med rädis- & gurksallad, sparrissås & kokt potatis eller Choucroute Garnie - surkål med anka, bratwurst & rökt sidfläsk serverad med dijonsenap & kokt potatis | 235 |
TisdagKolja med ägg, räkor, pepparrot & skirat smör eller Boeuf Lyonaisse - Wretmans franska pytt med oxbringa, lök & potatis | 235 |
OnsdagKräftströmming med lagrad kryddost & dillkokt potatis eller Tomatbrässerade fläskrullader med spenat, bacon & potatispuré | 235 |
TorsdagFisk & skaldjursburgare med syrad lök, sesammajonnäs & pommes frites eller Kåldolmar på renfärs med gräddssås, lingon & potatispuré | 235 |
FredagGrönsaksfyllda spättarullader med gräslökssås & potatisstomp eller Svensk biffstek med ölbrässerad lök, saltgurka & rundstekt potatis | 235 |