Veckans husman

Sedan Tore Wretman och Werner Vögelis tid serveras det alltid svensk husmanskost i huset.

V 17

Måndag

Fänkålsbakad regnbågslax med rädis- & gurksallad, sparrissås & kokt potatis

eller

Choucroute Garnie - surkål med anka, bratwurst & rökt sidfläsk serverad med dijonsenap & kokt potatis

235
Tisdag

Kolja med ägg, räkor, pepparrot & skirat smör

eller

Boeuf Lyonaisse - Wretmans franska pytt med oxbringa, lök & potatis

235
Onsdag

Kräftströmming med lagrad kryddost & dillkokt potatis

eller

Tomatbrässerade fläskrullader med spenat, bacon & potatispuré

235
Torsdag

Fisk & skaldjursburgare med syrad lök, sesammajonnäs & pommes frites

eller

Kåldolmar på renfärs med gräddssås, lingon & potatispuré

235
Fredag

Grönsaksfyllda spättarullader med gräslökssås & potatisstomp

eller

Svensk biffstek med ölbrässerad lök, saltgurka & rundstekt potatis

235